יום ראשון: מג'דרה ספיישל בטעם אקזוטי

אתי קצבורג No Comments on יום ראשון: מג'דרה ספיישל בטעם אקזוטי

זוכרת את כולם עומדים מסביב הסיר הענק אפופים בריח אורז ומחכים שהיא תאדה את עצמה לדעת ותצא אחד אחד • אורז בטעם של בית

23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

את האורז הזה אמא הכינה כמעט כל יום ראשון, כולם עוד מסטולים ושבעים משבת, ואף אחד לא מסכים לגעת בשאריות שהתביישו במקרר.
האורז הזה טעים ועשיר במלא טעמים ויש לו טעם של בית, רק כל שבוע חיפשנו תורן שירוץ לקנות שמנת חמוצה שזילפנו מעל האורז ואכלנו עד שלא נותר בסיר פרור לרפואה.

מג'דרה
4 – 5 מנות
כ 30 דקות לא כולל השרייה

מצרכים:
בצל גדול קצוץ
כוס עדשים
כוס וחצי אורז
שתיים וחצי כוסות מים
כפית כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:
1. להשרות את העדשים כשעה, להרתיח מים ולבשל את העדשים כ 20 דקות, לסנן.

2. לטגן את הבצל להוסיף את האורז, תבלינים, עדשים ומים להרתיח להנמיך ולכסות לבשל 18 דקות, להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

3. לאכול עם שמנת חמוצה קרה.



0 תגובות